Новото място за срещи в града – Лоби Бар Бургас — Lobby Bar

Лоби бар

Новото място за срещи в града – Лоби Бар Бургас

Лоби бар

Новото място за срещи в града – Лоби Бар Бургас

Приятните вечери в градината на ЛОБИ БАР, х-л България в Бургас продължават дори през ОКТОМВРИ! Барът към най-новият хотел в Бургас е идеалното място да насладете се на вечерта си или любимата си напитка под звуците на подбрана музика на живо. Талантливият ВАСИЛ КАТАЛИЕВ – вокал, пиано и цугтромбон ще се погрижи за доброто настроение през Октомври.

През изминалия месец посрещнахме стотици нови клиенти от града, които опитаха от нашите нови предложения в менюто. Радваме се, че успяваме да отговорим на високите очаквания за перфектно обслужване и висок клас храна, които жителите и гостите на град Бургас имат. Доброто изкарване на всеки клиент е важно за нас, затова полагаме усилия, за да постигнем най-добър стандарт, прилагаме всички мерки за дезинфекция и чистота, за да Ви осигурим безопасен престой в градината.

Лоби барът на хотел България в Бургас е най-добрата локация, където да започнете деня си с ароматно кафе. Любимото място в града предлага вкусни комбинации, които си пасват идеално заедно. Свежи салати, здравословен омлет, апетитни паста и ризото приготвени по италиански, неустоими десерти. Всичко това е съчетано с топли напитки за студените есенни дни или богат избор от качествени вина.

А защо да не опитате и  най-новото  ни предложение: Бургер от Black Angus Beef с хрупкав бекон, сирене чедър, айсберг, домат, яйце, червен лук, бургер сос, поднесен с пресни пържени картофки и кисели краставички. Наливната ни бира е най-доброто съчетание с този вкусен обяд.

Есенният следобед и най-доброто време, за да опитате от нашите торти – морковена, домашна бисквитена, със сезонни плодове и любимата ни – веган торта. Безкофеиново кафе, капучино или чаша топъл ароматен чай е всичко, което Ви е нужно, за да бъде срещата Ви в този есенен ден перфектна.

Вечерите в градината на бара предразполагат към приятни разговори с приятели на чаша аперитив.

Новото място за срещи в града – Лоби Бар Бургас.

Like: